top of page

Estetisk medicin

För mer information och bokning av behandlingar inom estetisk medicin ber vi dig besöka sidan Beautybydream

Estet14.jpg
Image by Raghavendra V. Konkathi

Fillers

Vi erbjuder allt inom fillers – från ansiktslyft och konturering med filler till läppförstoring, näskorrigering och kroppskonturering som ex rumplyft.

Botox

Du kan boka all typ av estetisk behandling med muskelavslappnande medel, alltså Botox, på kliniken. Vi erbjuder även medicinsk botox för kronisk migrän, spänningshuvudvärk, tandgnissling eller så kallad bruxism men även överdriven svettning i bla armhålor, handflator och fötter.
Du kan ta med dig ett journalutdrag med de undersökningar som genomförts och de behandlingar som du provat från primärvården eller din tidigare klinik, eller helt enkelt boka ett läkarbesök hos oss för att undersöka orsaken till dina problem. Bedömningen om toxinet skrivs ut på recept, subventioneras och faller under högkostnadsskyddet görs individuellt då vi följer de regler och föreskrifter som finns gällande muskelavslappnande medel på recept.

Estet13.jpg

Håravfall

För att behandla håravfall av olika slag – genetiskt håravfall, tunnhårighet eller tex Alopecia har vi valt att erbjuda PRP. En 100% naturlig behandling som med rätt utrustning, högsta standard på centrifug och noga beprövade behandlingsintervall ger fantastiska resultat.
Utifrån vår egen erfarenhet på kliniken väljer vi att erbjuda PRP före kortisonbehandling för de patienter som besöker oss med Alopecia, då detta kliniskt har visat sig ge bättre resultat.

Artros

Vi erbjuder även PRP för leder. Du som kan gynnas av denna naturliga behandling har en begynnande artros med väldigt små eller inga förändringar på röntgenbilder.

Medtag gärna utdrag på röntgenbilder, om du har några, inför din behandling.

För mer information om medicinska behandlingar med PRP är du välkommen att skicka mail till info@vastermalmsprivatklinik.se.

Estet11.jpg
Estet8.jpg

Hudförändringar

Vi konsulterar och bedömer även hudförändringar. Du kan tex avlägsna en benign hudförändring eller tumör hos oss med goda estetiska resultat. Inom vård- och primärvården garanteras inte ett tillfredställande estetiskt resultat utan ärrbildning. Hos oss kan du avlägsna alla typer av ofarliga hudförändringar på ansikte och kropp. Vi använder oss bla av elektriska impulser men också av traditionella metoder för att avlägsna dessa.

Övriga hudproblem

Vi behandlar även hudåkommor som Vitiligo eller Melasma men även andra typer av hyper- eller hypopigmenteringar i huden med hjälp av medicinsk peeling med TCA.
Olika typer av syrabehandlingar med TCA är också väldigt effektiva för att behandla olika typer av ärr. Vi erbjuder tex TCA-cross för att aktivt behandla även de djupaste acneärren. Du kan även välja att konsultera dina aktiva acnebesvär hos oss. Vi har mångårig erfarenhet av just acne och acnebehandlingar.

Våra tjänster

Radiesse

Vi är ensamma i Västerås med att erbjuda Radiesse – en kollagenstimulerande filler med lång hållbarhet. Denna fillerliknande produkt är helt naturlig och kan efter önskemål användas för att bygga volym eller för att släta ut fina linjer och rynkor.

Trådlyft

Lyft ansikte eller önskat område med icke permanenta PDO-trådar. Vi använder oss av marknadens 

säkraste trådar som även används inom hjärtkirurgi - detta gör att kroppen inte reagerar på trådarna som 

inom 4 - 9 månader löses upp i kroppen och effekten kvarstår ca 1-3 år beroende på lyftets omfattning.

Botox

Botulinumtoxin typ A - ett muskelavslappnande medel som hämmar muskelaktivitet och används 

för att bla behandla rynkor men även för att lindra spänningshuvudvärk eller kronisk migrän samt 

behandla överdriven svettning, så kallad hyperhydros, på olika områden på kroppen.

Övriga behandlingar

  • Fillers​ för alla indikationer (ansikte och kropp)

  • Skin resurfacing med Deep peel med Fenol

  • Fettlösare – löser upp oönskat och svårupplöst fett på kropp och i/runt ansikte.

  • Behandling av ådernät/ytliga blodkärl.

  • Mesoterapi och skinboosters för ansikte, ögon, hals, dekolletage, händer etc.

  • Mesoterapi med PRP.

  • Fibroblastlyft – lyfter olika regioner i ansiktet och på kroppen med hjälp utav Plasmapen. Ett alternativ till ögonlockskirurgi, läpplyft etc.

  • Medicinsk peeling för att behandla acne, huföryngring, förbättra hudkvalité och ge lyster.

  • Microneedling

  • Microgold med eller utan microbotox

För prisuppgifter och närmare information vänligen gå till Beautybydream

bottom of page